Betmatik ŞİKAYET SAYFASI

  • Canlı Destek 7/24
  • Site Puanı
    2.5

Tüm soru , sorun ve önerileriniz için Betmatik Canlı Destek ekibiyle 7/24 görüşebilirsiniz.
Betmatik için ulaşabileceğiniz mail adresleri:

Müşteri Destek:
Bonus:
Finans:
Belgeler:
Whatsapp:

Betmatik şikayetleriyle ilgili çözemediğiniz sorunlarınızı yorum yaparak bize iletebilirsiniz.

BU SİTEYİ OYLAYIN
Betmatik
3.73 (74.55%) 11 oy

YORUM ALANI

9 Yorum

    • adem
    • 5 Aralık 2016

    güncelleme bahanesiyle aylardır ödeme yapmıyor.paranızı kaptırmayınız.

    • Mustafa
    • 20 Nisan 2017

    Ben yaklasık bir seneden beri oynarım 1 kurusum kalmadı sağolsunlar 5 dk da hesabımda oluyor param ek iş olarak betmatikde çalışıyorum 🙂

    • Betmatik mağduru
    • 17 Mayıs 2017

    Hepsi hava cıva bir tek çalışanlarına ödeme yapıyorlar herhalde

    • Yaşar
    • 10 Temmuz 2017

    Gerçekten çok sağlam site yapmışlar sahipleri almanmış herhalde ki bu yüzden ödemelerde falan hiç sıkıntı çıkmıyor günde 40,000 kadar çekim yaptırıyorlar bana birde işlemler 5 dk da gerçekleşiyor sitenin en sağlam yanıda bu bence çekim talebi veriyorum hemen atmye gidiyorum çekimimi yapıyorum

    • Kemal
    • 15 Temmuz 2017

    Bir çok sitede üyeliğim mevcuttur birçok sitede oyunlara katıldım kazandım kaybettim ama bu site kadarını daha hayatımda görmedim çalışanlarından tutunda işlemlerine kadar oldukça kaliteli ve sağlamlar ve çok hızlılar tebrik ederim herkese tavsiye ederim güvenilir site arıyorsanız betmatik de doğru adresinizdedir.

    • Cihangir
    • 23 Temmuz 2017

    Ben tam anlamıyla bir bahis tutkunuyum hemen hemen piyasada bulunan tüm sitelerde üyeliğim mevcuttur.Yeni açlıan sitelerede üyelik oluşturuyorum hepsinde oynuyorum bir çoğu sahtekar çıktı bu sitelerin inanın en çok ödeme aldığım site betmatikdir oynamayada devam etmekteyim umarım betmatikde sorun çıkarmaz yoksa güvenilir bahis alacağım site kalmayacak

    • İsmail
    • 8 Ağustos 2017

    Ben bu siteye kurulduğu günden bu yana üyeyim en küçük bir sorun yaşamıyorum hatta arkadaşlar ile oynuyoruz onlarda sorun yaşamıyorlar biz poker tutkunuyuz sadece en küçük bir sorun yaşamıyoruz daha önce farklı sitelerde oynuyorduk oyundan düşüyorduk mağdur oluyorduk bu sitede böyle bir şey yok teşekkürler betmatik

    • Seyfi
    • 17 Ocak 2018

    Bonus çevrim şartlarını tamamladım sizde 100 TL yatırsam çekebilirmiyim

    • hatice
    • 4 Ekim 2018

    betmatik oyuncusu ben alev22 ben 250tl ismail yücel adı[email protected]ın atm para yatırdım atm dekontu silik çıktı yazıları okunmuyor bunu kabul etmedi koskoca banka resmi yazı gönderdi onuda kabul etmiyor dekont diye bahane ediliyor14.09.2018 den bu yana paramı hala ödemediler nerde bunun dürüstlüğü

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

grandbetting queenbet tipobet süpertotobet betist tempobet mariobet